Testament opstellen in Amsterdam

Bent u woonachtig in de regio Amsterdam en wilt u uw testament opstellen? Vindt u het prettig om dit in uw eigen woning te doen, stapje voor stapje, met een onafhankelijke, ervaren en betrokken persoon? De Boedelzorgdrager kan uw wens vervullen: wij zijn al ruim 20 jaar actief voor de meest emotionele zaken van alle senioren die hun zaken goed geregeld willen achterlaten.

Als u wat ouder wordt is het goed om na te denken over uw testament. Het opstellen van een testament zorgt ervoor dat uw nabestaanden geen moeilijke beslissingen moeten nemen voor als u er niet meer bent. Zo houdt u zelf regie over uw nalatenschap.

Waarom een testament opstellen?

Misschien heeft u nog helemaal geen zin om over uw testament na te denken. Dat is goed voor te stellen, het is namelijk geen leuk idee om te denken aan de tijd als u er niet meer bent. Toch kunnen wij het aanraden om op tijd informatie te verzamelen over het opstellen van een testament. Een aantal redenen waarom dit aan te raden is:

U bepaald zelf wat er gebeurd met uw nalatenschap

Om te voorkomen dat verre familieleden uw nalatenschap erven

De verdeling bepaalt u zelf

U kunt afwijken van de wettelijke regels

Een testament opstellen in Amsterdam is mogelijk bij De BoedelZorgDrager. Vraagt u gerust vrijblijvend een brochure op voor meer informatie.

 

Vraag een brochure aan >      Neem contact op >

 

Wat gebeurt er als ik geen testament opstel?

Uiteraard kunt er ook voor kiezen om geen testament op te stellen. Het gevolg hiervan is dat als u geen kinderen heeft, zullen de overige, verre familieleden van u erven. Wist u dat 25% van de families ruzie heeft gekregen doordat er geen testament is opgesteld? Geld is een belangrijk bezit voor mensen en bij onduidelijkheid kunnen de emoties hoog oplopen. Dit wilt u voorkomen. Door een testament op te stellen heeft u niet alleen voor uzelf duidelijkheid maar ook voor uw familie.

Wat kan ik opstellen in mijn testament?

Het is goed voor te stellen dat u denkt: ik wil een testament in Amsterdam opstellen maar ik heb geen idee wat ik hierin kan zetten. De volgende onderdelen kunt u in uw testament zetten:

✓ Wie - wat erft van mij?

✓ Aan wie wil ik iets schenken? (bijvoorbeeld een schilderij, sierraden)

✓ Welke goede doelen krijgen (een deel van) mijn nalatenschap?

✓ Wie is mijn executeur?  Wie regelt alles als ik er niet meer ben?

Een executeur is iemand die alles rondom het nalatenschap voor u afwikkelt. U kunt zelf beslissen wie de executeur voor u wordt. Dit kan een onbekende zijn maar ook een bekende. Wij kunnen hulp bieden bij uw testament opstellen in Amsterdam maar ook uw executeurschap op ons nemen.

Een onafhankelijke, buitenstaande persoon- met ruim 20 jaar ervaring- kan voor u veel emotionele rompslomp besparen.

Een testament opstellen en een executeur benoemen waarborgt dat u zorgeloos verder kunt met uw leven!
 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het opstellen van uw testament? Neemt u dan gerust contact met ons op. Ook over een nalatenschap afwikkelen bent u bij De BoedelZorgDrager aan het juiste adres. Wij bieden al meer dan 20 jaar hulp aan ouderen voor het opstellen van een testament en nemen de taken van een executeur op ons.  

 

Vraag een brochure aan >      Neem contact op >

 

testament

In de omgeving van:

 • Amsterdam
  020 - 419 24 29
 • Rotterdam
  010 - 484 09 99
 • Den Haag
  070 - 306 16 96
 • Hilversum
  035 - 538 66 66